Mostra de Vins Ancestrals

Mostra de Vins Ancestrals

Catàleg de Vins Escumosos Ancestrals - Subirat Parent

Descobreix l'encant dels vins espumosos ancestrals elaborats amb la varietat Subirat Parent, una joia enològica de Catalunya. Aquests vins, també coneguts com Pet Nat, et sorprendran amb les seves bombolles naturals i el seu perfil aromàtic únic, ple de frescor i notes florals. Perfectes per a qualsevol ocasió, et convidem a explorar i gaudir d'aquesta experiència singular.

Un vi espumós ancestral, també conegut com Pet Nat, és un vi que s'elabora mitjançant el mètode ancestral. Aquest procés és un dels mètodes més antics per a produir vins espumosos i consisteix a embotellar el vi abans que acabi la seva fermentació, permetent que les bombolles es desenvolupin de manera natural en l'ampolla.

Què és un vi escumós ancestral?

Un vi espumós ancestral, també conegut com Pet Nat, és un vi que s'elabora mitjançant el mètode ancestral. Aquest procés és un dels mètodes més antics per a produir vins espumosos i consisteix a embotellar el vi abans que acabi la seva fermentació, permetent que les bombolles es desenvolupin de manera natural en l'ampolla.

Què caracteritza al vi escumós ancestral elaborat amb Subirat Parent?

El vi espumós ancestral elaborat amb Subirat Parent es distingeix per la seva frescor i lleugeresa. Aquesta varietat, originària de Catalunya, aporta notes florals i fruiteres, amb un toc d'acidesa equilibrat que fa que les bombolles resultin fins i tot més vives i refrescants.

Quin és el perfil aromàtic del Subirat Parent?

El Subirat Parent es caracteritza per les seves aromes florals, especialment flors blanques, i notes fruiteres que recorden al préssec i a l'albercoc. En els vins espumosos ancestrals aquestes aromes s'intensifiquen, oferint una experiència aromàtica complexa i captivadora.

Com s'ha de servir i consumir un vi escumós ancestral de Subirat Parent?

L'ideal és servir-ho bé fred, entre 6 °C i 8 °C. Aquests vins són perfectes per a aperitius, mariscos i plats lleugers, encara que la seva versatilitat també els permet acompanyar una varietat de menjars.

Quina diferència hi ha entre un Pet Nat i un vi escumós elaborat amb el mètode tradicional?

La principal diferència radica en el procés d'elaboració. El Pet Nat s'embotella abans que la fermentació primària finalitzi, mentre que els espumosos tradicionals, com el Champagne, passen per una segona fermentació en ampolla. Això resulta en bombolles més suaus i una sensació en boca més natural en els vins ancestrals.

Carregant...
x